Teherbicikli

2013.04.06. 11:24 | Írta: szopaul

Az utóbbi időben párszor már kezdtem úgy a mondandómat, hogy lehetne már tavasz. Most már tényleg lehetne. Az időjárástól függetlenül ismét egy kerékpáros mutatványt ajánlok figyelmetekbe. A legutóbbi, pingpongasztalos csoda óta megint belefutottam egy "re-biking" ötletbe. Ez a szerkezet első ránézésre egy talicska és egy kerékpár szerelemgyermeke. Aztán másodikra az is eszembe jut róla, hogy milyen jó szolgálatot tehet ez a bringa, egy alkohollal túlfűtött éjszakán, amikor ittas barátunkat kell valahogy hazajuttatni és letámasztani az ajtó mellé. Megint csak azt mondom, hogy üzleti vállalkozásnak sem utolsó. Mint azt a leírásban is láthatjátok, ez a szállítóeszköz házilag is elkészíthető. Kell hozzá némi flex- és hegesztőtudomány. Nekem az átalakított kormányszerkezet a kedvencem. Részletekért IDE kattintsatok!

teherbringa.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr815203634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Svédacél 2013.04.17. 13:08:15

Ez hollandiában egy termék, nem házilag csinálják. Itthon is láttam hasonlót futárkodni. Egyébként nem csak teherszállító, kis ülés is tehető bele gyerkőcnek, meg sátortető is létezik hozzá. Jó kis gépezet. Valaki forgalmazza hazánkban is, a neten hirdették, 200e Ft körüli áron. Nekem is tetszik.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2014.01.26. 04:38:53

@Svédacél: így van, bakfiets a neve.Azért mondjuk marhára megnézném, ahogy megrakottan kanyarodik...de biztos ki van találva.És lehet, hogy külön jogsi is kell hozzá... :D
süti beállítások módosítása