Már csak három hét...

2014.06.08. 10:00 | Írta: Gyökösi Attila

Korábban már írtunk a Blaklader favágó, pontosabban fahasogató versenyéről. A június 28.-i időpont már közeleg, de még van idő nevezni a versenyre.

A verseny igazi családi rendezvény lesz, a gyermekek sem fognak unatkozni. Természetesen a Blaklader által gyártott ruhák és cipők is megnézhetőek, sőt, kedvezményes áron meg is vásárolhatóak lesznek.

A cég ruháiról írtunk már többször. 

A Blaklader a Furdancs blog-hoz hasonlóan elkötelezett híve a fizikai munkavégzésnek, tudják, hogy a világot nem nyakkendőben és íróasztal mögött ülve építették fel, sőt, még csak nem is úgy üzemeltetik. Bár manapság már egyre többet hallani arról, hogy a fizikai munka, a szakmunkák és ezek képzése a jelenleginél nagyobb hangsúlyt kellene kapjon, ennek jeleit még csak nagyon halványan lehet látni. (Pedig hasonlóan a globális felmelegedéshez, vagy bármilyen hosszabb távú környezeti hatáshoz, itt is idejében kéne lépni, mielőtt késő lesz.)

A Blaklader mindenesetre mindent megtesz azért, hogy a fizikai munkák végzése ne csak biztonságos, hanem trendi és mutatós ruhákban történjen.

Az alábbi kis videó is ezt tükrözi:

Ha kedvet kaptatok a személyes megismerkedésre a ruhákkal és a céggel, nem is kell jobb alkalom a favágóversenynél. 

Látogassatok ki! A verseny június 28.-án kerül megrendezésre Pátyon, a Kastélyparkban (Páty, Várady kastély). Kapunyitás 11 órakor.


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr608763966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása