LEGO-támaszték fúráshoz

2014.09.29. 18:49 | Írta: Mr. Furdancs

Írtunk már itt a Furdancson a népszerű gyerekjáték alternatív felhasználási módjairól. Díszíthetünk vele, készíthetünk fali kulcstartót belőle, és még sorolhatnánk. Kedvenc amerikai lakossági barkácsoldalunkon leltünk egy ügyes megoldást arra az esetre, ha azt szeretnénk, hogy a függőlegesnek szánt furat valóban az legyen. Néhány építőkockát kell csak lenyúlni a gyerektől és már készíthetjük is a támasztékot.

Természetesen az ötlet nem rossz, de gyakorlati használhatóságával kapcsolatban vannak fenntartásaink. Már pusztán az egykezes fúrókezelés  rengeteg hibalehetőséget rejt magában. Pont a kis kütyü az, ami arra kényszerít bennünket, hogy egy kézzel tartsuk a fúrót. Valahogy labilisnak tűnik a rendszer, így a fotó alapján. A másik dolog, ami nem feltétlenül segíti munkánkat, az az acél és a műanyag találkozása. Ez ugyebár nem mondható surlódásmentesnek és nem nehéz kitalálni, hogy ezúttal a legó marad alul. Legalábbis ahogy mi látjuk, persze anélkül, hogy kipróbáltuk volna. Ha esetleg van tapsztalatotok, akkor kommenteljétek ide. Bővebben itt tájékozódhattok: http://www.instructables.com/id/How-To-Drill-Straight-Holes-with-a-Hand-Drill-Usin/

 Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr838763750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása