Furdancs születésnap - 1. kör

2014.10.03. 08:01 | Írta: Gyökösi Attila

Bizony, megértük ezt is. A Furdancs blog hamarosan 2 éves lesz. Egészen pontosan október 19-én. Ennek kapcsán most három héten keresztül minden pénteki posztunkban ezt fogjuk kicsit körbejárni. Megnézzük, melyek voltak a legsikeresebb, legtöbb megosztást, legtöbb hozzászólást vonzó posztjaink.

Sőt, egy játékot is meghirdetünk a születésnapunk kapcsán. Tudjuk, igazából az ünnepelt szokott ajándékot kapni, azonban mi most megfordítjuk a dolgot, és mi adunk ajándékot az olvasóinknak. Szülinapi játékunk keretében néhány kérdést teszünk fel olvasóinknak, és a szerencsés válaszolók néhány jól használható ajándékkal lehetnek gazdagabbak. A kérdések a poszt végén lesznek olvashatóak, egy kérdőív formájában. Van egy plusz csavar is a történetben, ugyanis az ajándékokat felajánló támogatóinkkal úgy egyeztünk meg, hogy minél több válasz érkezik, annál több ajándék kerül kiosztásra. A számláló három ajándékkal indul, de minden 25 beérkezett válasz után egy-egy újabb ajándék kerül az ajándékos zsákunkba. Érdemes tehát megosztani a felhívásunkat, érdemes a játékba bevonni minden barkácsolni szerető ismerősötöket is, hiszen így a Ti esélyetek is növekszik! Egyszerűbben: minél többen tudnak játékunkról, annál több ajándékot adunk. Érdemes megosztani, számítunk rátok is!

Régi olvasóink tudják, hogy a két év közben volt egy költözésünk is. Ez év elején a korábbi blogfelületről a jelenlegi postr felületre költöztünk. Az elmúlt két év elég sok tapasztalattal gazdagított minket is. Azt persze az induláskor is gondoltuk, hogy az olvasók igen különböző témákat fognak kedvelni, és ezek nem biztos hogy azok lesznek, amelyek számunkra is a legkedvesebbek.

Elsőként a legsikeresebb témákat szedtük csokorba:

A legkedveltebb posztjaink – némileg meglepő módon – egy viszonylag egyszerűbb témáról szóltak, mégpedig a háztartásban megjelenő vízkő eltávolításáról. Erről több posztunk is volt, mind igen nagy sikert aratott. Szintén nagyon kedvelt volt például a szalmabálából épült házakról való értekezésünk. Itt nyilván a dolog szokatlansága hozta a rengeteg olvasót és a nagyszámú megosztást. Kedveltek voltak az otthoni szerelésekről készült posztjaink is, azonban itt azért volt elég sok kritikus hang is, nem mindenki érti még, miről is szól a barkácsolás és az otthoni munka öröme. Ezekről a következő pénteken emlékezünk meg bővebben.

Szintén igen kedveltek voltak a szerszámokról szóló beszámolóink. Ezek közül is kiemelkedett a multiszerszámokról írt néhány posztunk sikere.

Véleményünk szerint a multiszerszámok igenis fontos kiegészítői lehetnek minden szerszámkészletnek, sőt, sok esetben pótolhatják is azt. Épp ezért találtuk jó ötletnek, hogy a születésnapi ajándékok körében mindenképpen legyen multiszerszám is, mégpedig a piacvezető gyártó, az amerikai Leatherman termékei közül egy modell, mégpedig a Wingman. (Figyelem! Az importőr nagyvonalú felajánlása alapján a megfelelő számú beérkező válasz után ebből is kerülhet újabb darab a zsákba!)

A multiszerszámokról szóló korábbi posztjainkban már elmondtuk, hogy ezek a szerszámok persze nem pótolnak mondjuk egy akkumulátoros csavarbehajtót, vagy egy méretes csőfogót. Viszont mindig a kezünk ügyében lehetnek, alig foglalnak helyet a táskánkban vagy a zsebünkben. És azonnal meg tudunk oldani velük rengeteg olyan problémát, ami amúgy napokon át bosszúság forrása lehetne. Ha reggel megfogván azt vesszük észre, hogy lötyög a kilincs, vagy laza a szekrény fogantyúja, ha el szeretnénk távolítani egy csavarral rögzített elemtartót a tv távirányítójából, ha meg kell szorítani az irodai székünk karfáját, egy ilyen szerszám tökéletes és azonnali megoldást jelent.

Szóval, bár vannak akik azt mondják, ezek csak játék szerszámok, nekünk meggyőződésünkké vált, hogy ezek bizony nagyon is jól használható komoly szerszámok. Aki már ismeri ezeket, az persze tudja miről beszélünk, aki azonban nem, az most megtapasztalhatja, csak válaszolni kell pár kérdésre itt alább.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr678763736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása