Furdancs születésnap - 3. kör

2014.10.16. 09:23 | Írta: Gyökösi Attila

Elérkeztünk a harmadik péntekhez. Vagyis születésnapi játékunk harmadik fordulójához. Mint már az előző két alkalommal írtuk, 2 éves születésnapjához érkezett a Furdancs blog, és ezen nevezetes alkalomból most mindenféle ajándékot lehet nyerni, feltéve, hogy visszakülditek a poszt alján lévő kérdőívet.

Az ajándékok száma attól is függ, milyen sokan szántok időt a visszaküldésre. Minél több választ kapunk, annál több ajándék kerül a zsákba. Van már benne Leatherman multiszerszám, Blaklader kapucnis felső, de van benne például egy hamisítatlan és valódi Furdancs söröskupak óra is!

A két év alatt sokféle téma előfordult itt a blogon. Bár eredetileg az otthoni barkácsolás és szerelés a blog főtémája, azért elég sokat barangoltunk kicsit távolabbi területekre is. Írtunk a barkácsolók számára ajánlott mobiltelefonokról vagy épp az otthoni szerverekről épp úgy, mint a kerékpárszerelésről, vagy a kedvenc fényképezőgépünkről.

De foglaltunk állást a paksi bővítés kapcsán is, és számtalan posztot szenteltünk mindenféle, energiatakarékosságot és környezettudatos, fenntartható életmódot népszerűsítő írásnak is.

Voltak persze autós témájú írásaink is, legutóbb például a 3M néhány termékét mutattuk be.  Az általuk forgalmazott fényszóró polírozó készletet bemutató írásunk különösen népszerű volt, mi tagadás minket is lenyűgözött, milyen jól teljesített a próbánk során a termék.

A mai, harmadik fordulóban épp a 3M ajándékai kerülnek a zsákunkba. Egyrészt egy igazán bőséges 3M/Scotch ajándékcsomag, amelyben igen sokféle speciális, a háztartásban használatos ragasztószalag, ragasztóstift és más hasonló trükkös kiegészítő található, de van benne például egy 3M védőszemüveg is. A másik felajánlott ajándék a már általunk is bemutatott 3M folyékony fólia.  Biztos, hogy mindkét ajándéknak hasznát veszi a nyertes, csakúgy, mint a korábbiaknak.

Miután elég sok válasz érkezett be már eddig is, a fenti ajándékok némelyikéből több példány is gazdára találhat, de még további meglepetések is kerülnek a zsákunkba ezek mellé.   

Nincs más hátra, minthogy mindenki küldje vissza a kérdőívet, aki valamilyen oknál fogva ezt elmulasztotta eddig. És persze ossza is meg a lehetőséget, hiszen ezzel saját esélyeit is növeli.

Mi a jövő héten jelentkezünk egy hosszú poszttal, amelyben beszámolunk az eredményekről, az ajándékokról, és minden egyéb tudnivalóról.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr98763696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása