Gyászjelentés

2014.11.26. 08:55 | Írta: Gyökösi Attila

Pár hete/hónapja írtam két posztot itt a Furdancs blogon előbb a betegeskedő, majd a meggyógyított kávéfőzőmről. Akkoriban nagy volt az öröm, hogy sikerült kifogni a tervezett avulás rémén, és némi vízkőmentesítés meg tisztogatás rendbe hozta a masinát.

Sajnálattal kell közöljem a tisztelt egybegyűltekkel, hogy az örömünk korai volt.

A mai napon, délelőtt 10 órakor a kedvenc kávéfőzőnk szivattyúja feladta az életért és a minőségi kávéért folytatott, hosszú éveken át tartó küzdelmet. Miután megfelelő donor nem áll rendelkezésre, és az új műszív szivattyú beszerzése indokolatlanul és finanszírozhatatlanul magas kiadást jelentene, kávéfőzőnk békében hagyjuk távozni egy árammal és minőségi kávéval jól ellátott, vízkő nélküli világba.

A gép földi porhüvelyét valamely későbbi, steampunk szobrunkban fogjuk felhasználni, ezáltal mintegy megőrizni e sokat teljesítő berendezés emlékét. 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr938763546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása