Préseljünk dolgokat!

2016.06.15. 07:12 | Írta: Mr. Furdancs

Minap hiánypótló Youtube-csatornára leltünk. A témaválasztás igen egyszerű: unatkozó finn melósok a rendelkezésükre álló eszközökkel ütik el az időt a gépműhelyben. Ha ez épp a hidraulikus prés, na bumm. Még mindig jobb, mint a kocsmába járás vagy a munkahelyi italozás. Mondjuk a finnekről ilyesmit feltételezni eleve butaság. A videókat nézegetve szinte az orrunkban érezzük az emulzió semmivel össze nem téveszthető. A design alapján akár egy hazai műhelyben is készülhettek volna a felvételek. Külön fűszerezi az élményt az olykor felbukkanó, egyébként angolul beszélő szaki akcentusa. Összeválogattuk a kedvenceinket. Itt tennénk hozzá, hogy szerintünk is meglehetősen destruktív a tartalom, de egyszerűen megunhatatlan. Különben is: egy hibánk se legyen?

hydraulic-press-vs-classic-nokia-3310.jpg

 

Mi lehet egy bowlinggolyóban és miből készülhet a bowlingbábu? 

Most épp úgyis EB van.

Ez felér egy nemzetgyalázással

Itt különböző labdákkal bánnak el.

Még több préselős videót ITT találtok. Nem győzzük visszhangozni Mr. Furdancs édesapjának szavait: ha nem vagy képes építeni, legalább ne rombolj! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr748797034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása