Járműbarkács: Rat rod

2017.06.07. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

Kicsit homályos a fókusz, a fotón egy rat rod stílusú autót látunk. Első ránézésre kaphatta nevét arról, hogy rozzant patkányra hasonlít, vagy mert némelyik annyira alacsony építésű, hogy nem fér el alatta egy rágcsáló sem. Sok amerikai népdal témája az oposszum-gázolás, főleg a déli államokban.

ratrod09.jpg

Hot rod után rat rod autók válogatását adjuk közre. Van ezekben a járművekben barkácsolás rendesen, a külső művészien elhanyagolt, de talán több fáradságba került megalkotni, mint beépíteni a vadi új V8 motort. Minden kép linkje további fotókhoz vagy rat rod építő vállalkozásokhoz vezet, van rájuk igény tehát. Nem ismerem az amerikai jármű-engedélyezési szabályokat, de sejtem, menetstabilitásuk még a gyári Trabantnál is jobb, ami - tudjuk a korabeli használati utasításból - kiváló.

ratrod01.jpg

ratrod03.jpg

ratrod06.jpg

ratrod05.jpg

 ratrod04.jpg  

ratrod08.jpg 

ratrod02.jpg

    Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr5012562681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása