Ötletes barkácspraktikák: két keréken

2018.06.14. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

Témánk a bicikli építése, átépítése. Videóválogatásunkban a kötelező "őrült biciklik a világ minden részéről" bevezetője után magyar nyelvű, gyakorlati oktatás következik a lapra szerelt bolti kerékpár összeszereléséről. Ezután hurikánná erősödnek a drótszamarak alkotóinak ötletszellői és bambuszból épült bicikli, brutális kerekeken gördülő chopper kerékpár, ötkerekű tandemszörny, sőt, a kis Laura sörszállító biciklije csigázza fel vagy tompítja nézőink érdeklődését.

Ha úgy gondolják, először a hétköznapi, normál kerékpár szerelését és javítását kellene megtanulni - kiemelt figyelemmel például a gumiszerelésre -, ajánlunk egy kötelező olvasmányt. Sokkal kevésbé depressziós, mint a Kincskereső kisködmön és megértéséhez szükségtelen a latin és német szókincs ismerete, szemben más kötelező olvasmányokkal. Kerékpárjavításról szól, hasznos és olvasmányos. Címe is lényegre törő: Kerékpárjavítás.

 

 Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr1614034050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása