Készítsünk transzparenst! Mikor, ha nem ma?

2012.10.23. 10:00 | Írta: szopaul

A mai napon könnyedén egy tömegrendezvényen találhatja magát az ember. Vannak, akik nem üres kézzel érkeznek. Miközben, transzparenssel a kezében, ki ezért ki azért tüntet, vagy ellentüntet, esetleg megemlékezik, eszébe sem jut, hogy tábláját ugyanúgy készítette, mint az ellentáborban megemlékezők némelyike. Tuti tippeket találtunk a témában, melyeket érdemes egy ilyen tábla elkészítésekor átböngészni. Délutánig van még idő nekilátni. Az alábbi kisfilmből megtudhatjátok, hogyan.

Néhány jó tanács, a tömegmegmozdulásokon használt transzparensekkel kapcsolatban:

Használj könnyű anyagokat. Hamar elfárad az ember karja egy magasban tartott táblával.
Öltözhetsz szendvicsembernek, így osztogathatsz szóróanyagokat is.
Szeles idő esetén erősítsd meg a tábládat könnyű faléccel, vagy műanyag merevítővel.
Esős időben jól jöhet a laminálás varázslatos tudománya.
Ha többen mentek egy rendezvényre, érdemes egy közös transzparensen elgondolkodni.

Még több jó tanácsot ITT találtok. Angolul.

Transzparens készítése során nem baj, ha megfelelő hangulatba kerülünk a délutáni tüntetésre. Spanoljuk fel magunkat import politikai rockkal!

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr14863496

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 47 busznyi erdélyi gyerek lesz az élő kordon Orbán előtt október 23-án? 2012.10.23. 14:19:50

Kétezer határon túli magyar középiskolás utazhat Magyarországra az október 23-ai ünnepségekre – írja az erdely.ma portál. Ez kísérőkkel együtt 47 autóbusznyi tömeget, és számításaim szerint 9.400.000 forint támogatást jelent, mivel a buszozók bus...

Trackback: Kisötös jár a gyerekeknek, ha elmennek tapsolni Orbánnak 2012.10.23. 14:17:40

“Aki bármilyen megemlékezésen részt vesz, és azt fényképpel bizonyítja, az két kis ötöst kaphat.” – írta egy szülő, aki felháborodott azon, hogy újabban már a közoktatást és az állami oktatási intézményeket is a Kedves Vezető játszóterévé, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása