Egy tanácsot adhatok...

2017.10.12. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

furdcser.jpg

Lassan fel kell vennünk egy embert a Facebook-oldalunkra érkező kérdések, kérések kezelésére, annyira bíznak a blog gárdájában és annyira jól esik olvasni sikereikről, melyben - ne szerénykedjünk - nekünk is van érdemünk egy jó tanács erejéig. Most az eddigieknél is sikervárományosabb tanácsot szeretnék adni Önöknek. Fogják a megtakarított pénzüket és...

...látogassanak el a Készletkisöprés!  oldalára. Szinte fáj a szívem, hogy vért, verítéket nem kímélve külön-külön ajánlókat írtam korábban ezekhez a hasznos kötetekhez, s most egy fagyi áráért megvásárolhatók. Tehát nyalás helyett irány a bolt, mert maradék készletet számolnak fel a könyvkiadónál és innen a 80-90 százalékos leárazás. Amíg tart a készlet!  Akár barkácsolós, kertészkedős, akár szabadidős témájú könyvek érdeklik, 191 tételből lehet válogatni. Ismételten csak azt tanácsolom, mint Twist Olivérnek a menzán: Kérj még egyet!


   Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr1312945199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sporting1.6 2017.11.10. 12:24:20

20% leárazást látok csak.

kkm.furdancs 2017.11.10. 14:39:04

@sporting1.6: Nem írtuk ki konkrétan, de ez az írás a kedvezményes akció vége előtt 3 nappal jelent meg.
süti beállítások módosítása