Óriás izé építőjátékból

2020.09.01. 05:00 | Írta: Mr. Furdancs

Létezik a világban és egy kicsit itthon is egy Knex nevű építőjáték. Mindenféle szerkezeteket lehet vele összeeszkábálni, a repülőtől a házikóig, sőt létezik belőle Angry Birds edition is. A játék, minő meglepetés, alapvetően gyerekeknek lett kitalálva, de mint tudjuk: "akit az istenek szeretnek, örökre megtartják gyereknek". Így van ez mai emberünkkel is, aki ipari mennyiségű Knex felhasználásával építette meg, nem is először, golyógörgető szerkezetét. Ilyesmit legutóbb például a Törés című filmben láthattunk. Az egy picit szebb volt. A magát "Sandroknexmaster" névvel illető készítő alaposan dokumentálta a gépet. Az alábbi videón megnézhetitek, hogy mi történik a szerkezetben keringő golyókkal. Ügyes.

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr595387345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kkm.furdancs 2017.10.13. 12:05:36

@Kösz a halakat!: OK, persze, kösz a halakat és a humort. Csak épp tök szánalmas, mikor az agysebész és gyermekjátékos posztok alatt elkezdtek orbángyurcsányozni. Mi máson szoktunk nevetni.

rnz 2020.09.01. 08:13:24

Imádom az ilyen örök gyerek mérnökösdit. :)
Pont ezért is szerettem meg számítógépen az olyan játékokat, mint a factorio, vagy a satisfactory. Tudom, nem teljesen ugyanaz, de olcsóbb és kisebb hely kell hozzá, ráadásul nem borítja le senki véletlenül. :) A végtelen hosszúságú, össze-vissza tekergő futószalagok és platformok rendesen elrabolják az embert, csak győzze idővel.

gigabursch 2020.09.05. 07:38:48

@rnz: én is.
Emlékszem gyerekkoromban a H0 kisvasúthoz legóból, fémépítóből, Babiloni golyókból mimindent építettünk, meghintve egy kis Playmobillal, mert ágyúval vonatra lőni a legnagyobb királyság...
:-)
süti beállítások módosítása