Bosch akkus szerszámokkal, strapabíró ipari mérőműszerekkel és tartozékokkal a csúcsra!

2020.09.22. 11:21 | Írta: ( x )

A minap Szombathelyen jártunk egy kiállításon és vásáron, ahol a Bosch mutatta be a legújabb elektromos kéziszerszámait. Fellebbentették a fátylat a legújabb BiTurbo termékekről, amely egy olyan új gépcsalád, amely már a vezetékes gépekkel mindenben egyenértékű teljesítményre képes.

boschbit1.jpg

Az akkumulátoros gépek talán legfontosabb összetevője – mint az sok korábbi írásunkban is szóba került már – maga az akkumulátor. A BiTurbo gépek az új fejlesztésű ProCORE 18V akkumulátorokkal érik el maximális kapacitásukat és munkateljesítményüket, de természetesen a többi Bosch 18V-os ipari akkuval is használhatóak. A gyártó szerint ezek a gépek bármilyen nehéz feladathoz alkalmasak. A legjobb akkumulátor sem ér azonban igazán sokat a megfelelő motorok nélkül. A BiTurbo gépek szénkefe nélküli motorokkal üzemelnek, amely az új akkutechnikával megtámogatva már ténylegesen képes ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mint a vezetékes szerszámgépek. 

biturbo.jpg

A bemutatón persze nem csak a gépek, hanem a Bosch tartozékok is figyelmet kaptak. A tartozékok közül a keményfém technológiával készült termékek körében láthattuk a legtöbb érdekességet. A keményfémlapkás kőrfűrészlapok és fúrószárak mindenki előtt ismertek, azonban mára a Bosch szinte minden szerszámfélében kínál ilyen megoldásokat. A fúrószáraktól kezdve, a szúró- és szablyafűrészeken, rezgőfűrészek tartozékain át a körkivágókig és körfűrészlapokig terjed az egyre szélesedő kínálat.

boschccarbid.jpg

Szintén szó esett az ipari mérőműszerekről is. Itt megtaláltuk a távolságmérőket, szintezőket és keresőműszereket is, de legnagyobb hatást most a legújabb forgólézerük, a GRL 600 CHV Professional tette ránk. A berendezés a 600 m átmérő munkatartományával ideális kültéri munkákra még a legzordabb körülmények között is, hiszen nem csak maga a műszer, hanem az akkutároló is IP68-as védettségű. Erről egy vicces videót is találhattok a Bosch Facebook oldalán, ide kattintsatok!

bosch_cize.jpeg

Ha ti is kíváncsiak vagytok az újdonságokra és akár még egy akciót is el szeretnétek csípni, akkor kattintsatok erre a linkre.

És hogy ízelítőt kapjatok, hogy mi is volt a kiállításon és vásáron, nézzétek meg videónkat:

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr7516209726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2020.09.28. 11:13:14

Azt látjuk, hogy kék, de ebben a színben van jobb gyártó is.
süti beállítások módosítása