Most kitálalunk!

2017.01.13. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

Egyszerűen túl sokan élünk a bolygón, hogy mindenkinek kézzel faragott, ónémet stílusú tálalószekrénye legyen. Az ipar kompromisszumokra kényszerült, így született a lakótelepi koloniál stílus. Bútorlap polcok fautánzatú fóliával, katarzisként egy esztergált csigavonalú oszlop. Kis vadnyugati nosztalgia jegyében esetleg a részletesebb kidolgozású román Nevada-Bonanza típusok. Említsük meg a bauhaus-art deco stílusú politúrozott, valódi fából, bő lakkozással készült bútorcsaládot. Képviselői ma már furának hatnak és méreteik sem az átlaglakásba illenek.

talalok_013.jpg

A blogot az élet írja, s mikor rákerestem eladó tálalószekrényekre, néhány antik darab is felbukkant a kínálatban. Ennek kapcsán összeállítottam egy galériát a legszebb darabokból. Inkább műkincsek, mint napi használatú átlagbútorok, hiszen birtoklásuk (főleg, ha védett műkincs) szállítástól a felújításig fokozottan költségigényesebb, mint egy Timi szekrénysort menedzselni például. Cserében sokáig el lehet nézegetni, mert régmúlt korokat őriz és hatásos lakberendezési tárgy. Képekre kattintva link. Van még ott, ahonnan ezek jöttek.

talalok_007.jpg

talalok_008.jpg

talalok_009.jpg

talalok_010.jpg

talalok_011.jpg

talalok_006.jpg

talalok_012.jpg

talalok_001.jpg

talalok_002.jpg

talalok_003.jpg

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr712117675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása