Házilag felszerelhető modern árnyékoló

2021.02.22. 05:00 | Írta: ( x )

Az egyik legnépszerűbb beltéri árnyékoló a Roletta – vagy másnéven textilroló.

Népszerűségét több funkciós képességének köszönheti. Ugyanis nem csak árnyékolni képesek, hanem leeresztett állapotban képes megvédeni otthona privát szféráját a kíváncsi szemek elől. Hővédelem szempontjából is igen hatékony.  

Beltéri árnyékolás egyszerűen

Amellett, hogy a beltéri árnyékolókat nem csak funkciójuk miatt vásároljuk, fontos szerepe van design elemként is, rengetegféle közül válogathat, otthonának/ízlésének megfelelően.

Működését tekintve a textil egy alumínium hengerre tekeredik föl, ahhoz, hogy kifeküdjön a textil, gyártáskor az alsó részébe egy alumínium profilt helyeznek el nehezéknek.

Egyszerűen felszerelhetők és tetszőlegesen szabályozható az állásuk. A nagy nyári melegben fontos szerepe van az UV elleni védelemnek is. Nem csupán bőrünk miatt, árnyékolóinknak is fontos tulajdonsága, hogy ellenállnak a Nap káros sugarainak, védve berendezési tárgyainkat is.

picture1.png

 

Alkalmazható függőleges és ferde ablakok árnyékolására egyaránt. Népszerű árnyékolási mód a tetőablakoknál, de akár homlokzatra is felszerelhetők.

Egyik legnépszerűbb fajtája a rugós roletta, melyet tetszés szerint bárhol fixálhatunk és akár el is tüntethetjük árnyékolónkat.

Praktikus megoldás lehet azoknál a kisebb ingatlanoknál, ahol nincs túl sok hely, vagy csak nehezen megoldható egy redőny beszerelése, de mégis fontos az árnyékolás.

Hasznos megoldás lehet irodák számára is, ahol az ablakon keresztül beáramló fénytől nem látják rendesen a monitort a dolgozók.

Különböző kialakítású rolók közül lehet válogatni. A nyitott kivitelű rolettánál kívülről látszik a szerkezet, a tokozottnál pedig egy zárt, extrudált tok borítja a szerkezetét, valamint lefutóval díszített megvezetést is kap. Utóbbi esetben az ablak méretéből optikailag veszítünk.

 

picture2.png picture3.png

  

Remekül kombinálhatja sötétítőfüggönyeivel is, így védve azokat az esetleges károsodástól, koszolódástól is.

Igen széles textilkínálatból válogathat, 150 különböző szín közül választhatja ki a számára legmegfelelőbbet. Árnyékolás szempontjából a textíliákat különböző jelölésekkel látják el:

·       BO - fényzáró textil, mely a szoba felé színes, kifelé fehér

·       BO BB - fényzáró textil, melynek mindkét oldala azonos színű

·       BO BS – fényzáró textil, mely a szoba felé színes, kifelé alupigmentált (design elem)

A roletta minden lakás stílusához alkalmazkodik, egyedi hangulatot varázsolva otthonába.

Ha egyedi méretekre gyártott rolettákról van szó, Mi az Árnyékbolt-ot javasoljuk minősége és megbízhatósága miatt.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr8516432780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása