Építsünk gardróbszekrényt!

2012.11.13. 13:34 | Írta: JGD

Minden lakásban – még a legkisebben is – van olyan falrész, ami elé nyugodtan lehet akár kis mélységű szekrényt építeni. Nem kell okvetlenül olyan drága könnyűszerkezetes gipsz karton technológiát alkalmaznunk, mint a mellékelt, gondolatébresztő videón, mert a Kárpát-medencében akár pár léc és a haverunk segítségével is építhetünk egy szép keretet, amit számtalan féle anyagból készített módon lefedhetünk és ami mögött elfér az összes dzsuva, amit már ununk nézegetni, de még sajnálunk kidobni. Elkészíteni egy ilyen beépített szekrényt sokkal egyszerűbb és olcsóbb, mint bárki is gondolná! Óriási előnye egy beépített szekrénynek, hogy a kupit okozó cuccok mellett az előre megvett karácsonyi ajándékoktól a barátnőnkig bármit és bárkit el tudunk rejteni benne rövidebb-hosszabb időre. Akik a barátnős hasonlaton komolyabban elgondolkodtak, azoknak a szekrény belső hangszigetelését külön ajánlom!  

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr184894998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ultramarin · http://animaciosfilm.hu/ 2012.11.14. 03:24:43

"Akik a barátnős hasonlaton komolyabban elgondolkodtak, azoknak a szekrény belső hangszigetelését külön ajánlom!" :D

úgy általában a házi hangszigetelésről egy külön posztnak nagyon örülnék! :)

Plumper 2012.11.14. 08:37:47

egy jó mesterembert megfizetni nem két fillér.
tehát ha jól értem, építsünk gardróbot kevésből vagy sokból, inkább utóbbi, csak hogy lomokat rejtsünk el benne. ez aztán építő ötlet... inkább ki kéne dobálni a lomokat, és persze nem vásárolni újabbakat. ha megnézzük, mennyi a lakás négyzetméter ára + gardrób átlagos ára, akkor több százezer Ft / négyzetméter jön ki, amin lomokat tárolunk. A lomok külön hálásak lehetnek ezért a nagyvonalúságért.
süti beállítások módosítása