Fény a palack végén

2020.05.12. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

Ismerik a viccet, mikor a farkas helikoptert vesz a visszaváltott üvegek árából? Masszív alkesznek kell lenni ekkora tétel összegyűjtéséhez, azonban egy csillárra valót könnyedén összevárhatunk (már amennyiben nem kannás borral múlatjuk az időt). Mai bőséges válogatásunk választ ad az emberiség kínzó problémájára, mikor nem dobják ki az üres palackokat, de használni sem tudják.

csillar_13.jpg

Kézenfekvő ötlet kis barkácsolással átalakítani világítótestnek, hiszen fényáteresztő anyagból készült. Azonban mindezt elviselhetően ízléses formában tálalni már keményebb dió, hiszen bárhogy is szemléljük, ordít róla eredeti funkciója. Találékonyság és ízlés kell, hogy felkiáltsanak látogatóink: "Nahát, palackcsillár, de mennyire eredeti!"

Az üveg megmunkálása nem könnyű, hiába folyékony halmazállapotú. Bár egy darab madzaggal is leválaszthatjuk nyakát vagy alját, a további szeletelés már megfelelő szerszámokat igényel. Ügyesen darabolva, kifúrva, összeállítva "elveszíti üvegpalack jellegét" és akár 5600 dollárt is elkérhetünk érte, mint a következő,  függőleges szeletekre osztott példányért. 

csillar_12.jpg

Továbbiakban házibarkács, egyértelműen italos üveg formákat mutatunk, melyek azért megütik az elfogadható szintet, vagy pedig ötletesek. Kattintsanak a fotókra és készítésük vagy leírásuk honlapjára esetleg további hasonló gyűjteményes válogatásokhoz tévednek. 

csillar_01.jpeg

csillar_14.jpg

csillar_11.jpg

csillar_10.jpg

csillar_04.jpg

csillar_05.jpg

csillar_06.jpg

csillar_07.jpg

csillar_08.jpg

csillar_13.jpg

csillar_02.jpg

csillar_03.jpg

  

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr1913113796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Untermensch4 2020.05.12. 12:01:14

"Mai bőséges válogatásunk választ ad az emberiség kínzó problémájára, mikor nem dobják ki az üres palackokat, de használni sem tudják."

energiaoldal.hu/sorosuveg-teglak/
süti beállítások módosítása