Pingpongasztal-bicikli

2019.12.27. 05:00 | Írta: szopaul

Bohó fejjel azt gondoltam, hogy ilyentájt időszerű előhozakodnom valami bringás témával, de úgy látszik az időjárás másképp döntött, és csak nem akar alám dolgozni a szép idővel. Nem érdekel, egyszer csak eljön a tavasz és akkor jól jöhet a mai barkácsfeladat. Nem állítom, hogy egyszerű dolgozat a mai, de a végeredmény akár üzleti vállalkozásnak is elmegy, a mai riksás időkben.

pingbringa.jpg

Hősünk nem más, mint egy pingpongasztal és egy kerékpár szerelemgyermeke. Elkészítéséhez az átlagnál nagyobb felkészültség szükséges, de ha elkészül akkor aztán bárhova eltekerhettek asztaliteniszezni. Arra azért kíváncsi lennék, hogy mi a helyzet az oldalszéllel. Van egy olyan érzésem, hogy ennek a szerkezetnek a nyergében, erős szélben egy pillanat alatt Mary Poppinsszá válhat a gyanútlan sportember. Nézzük együtt ezt az ügyes szerkezetet, amiről számomra nem feltétlenül derült ki, hogy valójában elkészült-e. Majd ti megmondjátok. Katt a fotóra, vagy IDE!

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr375034942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kucsy 2019.12.28. 10:30:30

Forgózni kicsit macerás ezen az asztalon :)
süti beállítások módosítása