Szolgálati kerékpár

2016.12.19. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

Postás, rendőr, vasutas...tűzoltó, katona és futár. Közös pontot találtunk e hivatásokban, méghozzá a szolgálati bicikli alkalmazását. Manapság, a robbanómotoros potenciométerek és 8 kilowattos ipari csipeszek korában már barkácsnak számít, ha lábbal vagy kézzel hajtunk valamit.

bicikli09.jpg

Szolgálati kerékpárok világából merítve készítettünk tehát egy fotóválogatást. A postás, futár, rendőr gyakori látvány biciklin, a hadsereg is szinte feltalálásától fogva alkalmazza. Síneken gördülő változata már kicsit húzósabb alkalmazás, keményen rá kell lépni a pedálra. Végül az ötletadó kép, egy locsolótömlővel gyárilag megerősített kerékpár. A tömlő lehet könnyített, de a 10 köbméteres tartályt mivel vontatják..? Van vízágyús változat is? Képre kattintva link.

 A postás...

bicikli12.jpg

bicikli20.jpg

bicikli17.jpg

...a rendőr...

bicikli07.jpg

bicikli13.jpg

...a vasutas...

bicikli14.jpg

bicikli18.jpg

bicikli19.jpg

...a tűzoltó..

bicikli06.jpg

bicikli05.jpg

...a katona...

bicikli11.jpg

bicikli21.jpg

bicikli15.jpg

...a futár...

bicikli10.jpg

bicikli01.jpg

..a földműves...

bicikli03.jpg

..az anyagmozgató...

bicikli16.jpg

.... és a fűnyíró ember.

bicikli04.jpg

Bill kapitány most kicsit gyengélkedik hangszálilag, ezért nem élőben kapcsoljuk rokonértelmű dalát. Tehát "Ott volt a postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő, a handlé, a szódás és a képkereskedő, a házmester, a fia és a kéményseprő..." Alig fértek el a biciklik.

 
   Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr1512049561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása