Cipők a fákon

2017.10.04. 05:00 | Írta: Mr. Furdancs

09_TamariskShoeTree.jpg

Egyik korábbi posztunk elkészítése során belefutottunk a neten egy jelenségbe, ami mellett nem szeretnénk elmenni anélkül, hogy be ne mutatnánk. A világ számos táján él a szokás, hogy cipőket aggatnak különböző fákra. Olyasmi lehet ez, mint  pécsen a lakatok. A cipő, ahogy azt sokan mondják, az egyik legfontosabb dolog az életünkben. Öröm látni, hogy e megbecsült lábbelik olykor egyfajta köztéri szobor részeként végzik. Csodálkozzunk együtt!

 100722_shoe_tree.jpg

 269_o.jpg

 Athena-shoe-tree01.jpg

 Cedar-Shoe-Tree.jpg

 nevada06.jpg

 Shoe tree 3.jpg

 shoe_tree.JPG

 shoetree.jpg

 shoetree31.jpg

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr15684193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morgan kapitány (törölt) 2013.12.11. 07:13:31

Inkább cipőt, mint babákat. A Folyó című, sajnálatosan alulértékelt sorozatban volt egy epizód, mikor kószálnak a dzsungelben és egy fáról százával lógnak alá a játékbabák. Tényleg para. Mexikóban is van ilyen szokás.

Szegény Mikulás, túlóráznia kell, mire megtölti az összeset.

zooltek 2017.10.04. 06:00:28

Köztéri szobor? Akkor a sorkatonákból az utolsó nap előtört a művészlélek? :)

kkm.furdancs 2017.10.04. 07:33:59

@zooltek: Ők nagy művésszé váltak azon a napon. Énekük, a "Sárbogárdon mindenki cigány, de **** (itt az aktuális parancsnok neve) a legnagyobb cigány" hajnalban messze szállt a katonai lakóteleptől a vasútállomásig, saját készítésű leszerelő zászlójuk pedig úgy szállt a szélben, mint a büszke lobogó! :)
süti beállítások módosítása