Favágó technikák hölgyektől hölgyeknek!

2019.09.20. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

maxresdefault_18.jpg

Már megint nyakunkon a fűtési szezon. Gondos gazda még kora nyáron megvásárolta tüzelőjét és itt az idő felhasogatni a méterfát, gurigát. Hiba lenne sztereotípiákba gyömöszölni a vegyestüzelésű kazánok tulajdonosait, ahogy például sörhasú, kedélyes háziembert képzelünk lelki szemeink elé, ki hajnaltájt jól beszalonnázva kobakjára csapja STIHL reklámsapkáját és nekigyürkőzik a terebélyes fahalom aprításának. Miért rekesztenénk ki képből az önálló életvitelű hölgyeket? A rőzseszedő nénikéket, a szingliket, jurtában élő ökovegán remetéket és korán árvaságra jutott önfenntartó leánygyermekeket?

Megjegyzésre érdemesnek találom a megfigyelést, hogy mennyire lepontozták e videókat. Valószínűleg a túlérzékenyített metoo-feminim közönség találja úgy, hogy kattintásvadász megfontolásból, a nőket szexuálisan tárgyiasító kontextusban készültek / kerültek oda címképként bevágva. Pedig csak egy picit kéne továbbtekerni, hogy hasznos és inspiratív módszerekkel találkozzunk a tűzifa-feldolgozás területéről. Másrészt olyan hölgyeket is látni, akik fél kézzel szétmorzsolnák csontjainkat és vonzerejük nem kifejezetten bájaikban rejtőzik, hanem pont legyűrték az evolúcióból fakadó gyengébb testalkat hátrányait és férfiakat megszégyenítő módon használják nehéz szerszámaikat.

Tehát következik válogatásunk: lányok és asszonyok, fiatalok és vének a fejsze, fűrész túloldalán a gyakorlottság különböző fázisaiban megörökítve, majd a folytatásban kisipari és gyári fafeldolgozó berendezések. Kellemes hétvégét!


  
   Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.
De ha unod a Facebookot, kövess inkább a Twitteren!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr5815093420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2019.09.24. 08:29:05

Jóvágású csajok!
Egyébirànt a Timbersportos versenyeket egyszer ugyanilyen vastag cserben vagy Bükköny csinálnál - becsokiznának. A férfiak is. A csodafűrészeik is.

A fát hasítani frissen könnyebb, ráadásul nem fog befülledni és kevésbé lesz bogaras.

kkm.furdancs 2019.09.24. 11:58:08

@gigabursch: :) Szakembernek elhiszem. Azokon a versenyeken mit nyűnek?
süti beállítások módosítása