Jó ebédhez: japán metál

2020.05.06. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

Felszínes ismeretekkel felvértezve, a japánokat inkább hálás felvevőközegként ismerhetjük, akik bármit (Neotontól Slayer-ig) meghallgatnak és szívesen fizetnek köncertjegyekért. Nem véletlen, hogy picit is menőbb együtteseknek van "japanese edition" lemezük, nem beszélve tokiói koncertfvideók tömkelegéről.

ningen-isu.gif

A japánok zenei termése, mint iparuk - eltekintve a metál folkzenekaroktól - illeszkedik a globáltrendekbe, vakon hallgatva teljesen csereszabatosak és megkülönböztethetetlenek az óceán túlpartján összegitározott daloktól. Ha már látjuk is a klippeket, akkor tűnnek fel a szamurájos-kardozós-hullazsákban fetrengős és persze japán iskoláslány-szoknyás sablonok. Ezekből válogattam egy rakással mára.


   Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr5415656662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazz 2020.05.06. 07:33:30

Akárcsak az anime-ben, a férfiak és nők a japán metál szcénában is elég összekeverhetőek néha.

kkm.furdancs 2020.05.06. 14:28:56

@Gazz: Az értelmezhetetlen méretű mellbőségek dacára is? :)
süti beállítások módosítása