A pneumatikus jazzdobos

2014.09.23. 16:32 | Írta: kkm.furdancs

Ezekkel az emberzenészekkel csak a baj van. Drágák, hamar elkanászodnak és a kocsijukban sokszor csaj van. Az automatizálás gyógyírt kínál e gondokra és a jövő költséghatékony rockzenésze már nem alternatív vagy klasszikus, hanem pneumatikus.

Míg a világ ortopéd sebészei tanácstalanul állnának a négykezű dobos vagy 78 ujjú gitáros megalkotása előtt, a legvalódibb metálcsapat (hiszen fémből vannak), a Compressorhead tagjainak nem jelent gondot néhány plusz végtagot növeszteni.

Az ötlet pár éves, de még mindig megbámulhatjuk a zenészek külsejét és mozgáuk koreografiáját (kedvencem a dobos). Mint egy Mos Eisle-i kocsma zenekara a Csillagok háborújából. Új kihívások a barkácsolás terén.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr958763776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása