Antikolt mágneses sörnyitó házilag

2013.04.30. 09:42 | Írta: szopaul

Volt már szó itt a Furdancson a sörnyitás megannyi módjáról. Bemutattunk mobiltelefonos kupaktalanítást és megemlékeztünk számos más sörnyitási technikáról is. Ma egy igazán menő darab elkészítési módját tárjuk elétek, amely láttán a társaság hölgy tagjai simán elhiszik rólatok, hogy legalább egyszer megmásztátok a Mount Everestet, vagy körbevitorláztátok a Földet. Főleg ha az is kiderül,  hogy ezt a sörnyitót a két kezetekkel készítettétek. Ez olyan férfias dolog, mint egy darab uszadékfából kifaragni valami nagyot. Csak ez kisebb. Ehhez a sörnyitóhoz mindössze egy darab fa, egy nagyobb szeg és kettő darab apró gombmágnes szükséges. Elkészítése nem annyira bonyolult, mint amennyire ötletes. Szerintem. Az alaposan dokumentált elkészítési útmutatót ITT nézegethetitek. Ha sikerült elkészíteni, küldjetek róla fotót: furdancsblog@gmail.com

sornyito01 (1).jpg

sornyito02 (1).jpg

sornyito03 (1).jpg

További részletek: INSTRUCTABLES


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr275253859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2013.04.30. 15:20:03

Tetszik, van egy darab bükkfám jó száraz. Abból meglehetne csinálni, viszont inkább boros vagyok. Hm. Meg egy kicsit attól is tartok, hogy a szeg feje likat üt a gatyám zsebében. De jól néz ki.
süti beállítások módosítása