Az RC-modellezés csodái

2018.06.19. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

Vannak hobbik, melyek szinte elérhetetlenek, hacsak nincs fésűgyárunk a külvárosban. A hedonista testi élvezetek keresése mellett az RC (radio controlled) modellezés nehézsúlyú alkotásai is ilyenek milliós árukkal. Másik út, mikor százezres szerzámzat és alkatrész beszerzéssel, az adott jármű elkészítéséhez szükséges technikai alapismeretekkel, hihetetlenül aprólékos és türelmes hozzáállással, munkaórák százaival magunk veselkedünk neki és nem adjuk fel. Ehhez toleráns szomszédokra, elidegenedett családra, esetenként 100 méteres kifutópályára van szükségünk. De ahogy idős karatemesterek biztatják repedt csontokkal, hatalmas monoklikkal búslakodó tanítványaikat, az út a fontos, nem a cél.

image26.jpg

Mai könnyed - egyben lenyűgöző - válogatásunkban mégis az út végét céloztuk meg, az RC modellek legjobban, legélethűbben sikerült remekeit, mint a fotón is látható katonai teherautó. Nekem volt KrAZ-om (szocialista megőrzésre) és tényleg így füstölt! Ha kellően inspiráltuk Önöket, nézzenek szét a szép számmal fellelhető makett-modell hobbiboltokban a szükséges befektetést felmérni. Ha van fésűgyáruk, vásároljanak be és irány a reptér, terep vagy vízpart! Jó szórakozást!

 

  Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr7914052622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása