Férfiak, ha vasalnak...

2018.12.28. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

Már csak napok vannak hátra, hogy jövő évi ígéreteinket leírjuk egy papírra, zárjuk borítékba, majd másodikán azzal gyújtsunk be. Nincs esélye sem a fogyásnak, a cigiről való leszokásnak és hogy ne vásároljunk mindenféle hülyeséget fizetésnapon. Ezért dőljünk hátra és fogadjuk meg, hogy jövőre besegítünk a házimunkába (egyedül élők számára ez már másnap sikerélményt jelent). Ennek legsúlyosabb pontja a vasalás, amit egyaránt utál férfi és nő.

ei.jpg

Férfiember - kivéve a katonákat és különösen akkurátus világutazó úriembereket - általában kizárólag bútorlap szegély felvasalására, fóliadarabok összeerősítésére, esetleg szövetet is tartalmazó berendezés elkészítésekor használja a vasalót. Vannak azonban lelkes aktivisták, kik a nemek egyenlőségének hirdetése során vagy puszta poénból extrém helyzetekben népszerűsítik ezt az egyébként unalmas és hibázásra is számos alkalmat rejtő ténykedést. Utolsó posztunk témája ez évben tehát: Vasalóval a világ körül és ne legyen kevésbé őrültebb évük 2019. sem! Boldog új évet!

 Minden fotó link!

 

vasal19.jpg

vasal18.jpg

vasal07.jpg

vasal09.jpg

vasal11.jpg

vasal12.jpg

vasal06.jpg

vasal15.jpg

vasal05.jpg

vasal14.jpg

vasal24.jpg

image8_12.jpg

vasal02.jpg

vasal03.jpg

vasal04.jpg

vasal20.jpg

vasal21.jpg

vasal22.jpg

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.
De ha unod a Facebookot, kövess inkább a Twitteren!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr8814503124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Untermensch4 2018.12.28. 21:43:32

Az extrém vasalás barkácsolós motiváló jelmondata: Forrassz anyagból síkot! :)
süti beállítások módosítása