Szerszámtesztek profiktól

2019.08.21. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

image2_56.jpg

A szerszámgépek kiválasztása - ideális esetben - hosszú távú elkötelezettséget jelent. Számos jellemzőt és az árat kell figyelembe venni. Bár a gépek nagyrészt mintha sablonnal készülnének, annyira egyformák, lehetnek számunkra kedves vagy taszító jellegzetességeik. Sokat segíthet - elsősorban a félresikerült gyártmányok listázásával - egy szakember végezte szerszámteszt. Asztali fúrógép - gyalu - csavarozó és akkumulátoros fűnyíró termékeket bemutató barkácsgép teszteléses filmeket válogattunk önöknek. Ezek egyben tematikus videocsatornákhoz vezetnek és segíthetnek a további szerszámgépek kiválasztásban is.


 

 Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.
De ha unod a Facebookot, kövess inkább a Twitteren!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr7415013946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halaloszto 2019.08.23. 09:08:20

ebben mi a teszt, és mi a profi? kicsomagol egy fúrógépet, meség a használati útmutatóról meg mittoménmég miről, majd fúr egyetlen lukat.

majd az lesz az autóteszt profitól, hogy a szalonban beleül, és az utolsó félpercben be is indítja?

kkm.furdancs 2019.08.23. 09:42:04

@halaloszto: Hát, ez van, pajtás. Nem könnyű a barkácsbloggerek élete, főleg, ha nagy a nyomás, én megértem őket. :)
Tény, hogy vannak nagyon precízen a gép mélyére leásó, szerviztapasztalattal bíró bloggerek is, viszont ritkán posztolnak, hiszen sok idő egy ilyen videó elő- és elkészítése. A gyors tesztekből megtudod, hogy - a tesztelő véleménye szerint - a gép megfelelő vagy nem, sokszor ez is elég.

kkm.furdancs 2019.08.23. 09:43:49

@halaloszto: Profi például Lukács László. Sok témában készít részletes és érdekes videókat. Másrészt olyan orgánuma van és kiejtése, mint egy profi színésznek. Öröm hallgatni. Szeretném, hogy ha elkötelezné magát hangoskönyv-felolvasás mellett egyszer.

berlingo 2019.08.23. 20:01:19

Nem néztem meg egyik videót sem, de a képek alapján ismerem ezeket a márkákat.Mindegyik "szerszám", az ipari hulladék kategóriába tartozik.

Csak a yamaha 2019.08.23. 21:30:34

A mai "trendimindenhezérteknetthuszárvilágban"Ez IS kell..Mármint a furdancs vagy mi a pöcs blog..Sajnos ITT tartunk hogy....

kkm.furdancs 2019.08.24. 12:00:50

Bezzeg régen! Igaz-e?

Sok mindenhez értek, egyhez nem: mindenféle idetévedt hülye frusztrált baromságaira érdemben reagálni vagy mosolyogva tűrni. Az az ügyfélszolgálat, szívem! Ahogy elnéztem a kommentjeidet, vagy a másik troll vagy álnéven, akit már rég kivágtam innen, vagy a "mindenhovabenyögömanethuszárságaimatmertazéletemszar" archeotípus jeles képviselője. Egy blog nem millió dolláros produkció, tehát nyugodtan biztathatlak, hogy csinálj jobbat, ha nem tetszik.

Wildhunt 2019.08.24. 16:44:08

@kkm.furdancs: A Ferrari is ezt mondta Lamborghininek... Tartok tőle itt nem ugyanaz lesz az eredmény :D
süti beállítások módosítása