Így írtok ti...és így lájkolunk mi

2016.12.09. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

q3.jpg

Az Internet nagy és vannak még más oldalak is a Furdancson kívül, melyek szórakoztatni akarnak a barkácstémák szegmensében. Ezek FB ajánlóink visszatérő szereplői, ezért szívesen ajánljunk a blogon is néhány humorosat közülük. Egy kép - egy link, így is érezzük a felelősségét, hogy többnapi olvasnivalót szabadítunk Önökre.

q2.jpg

Lazarbibi Honlapja

a1.jpg

Jenő was here - cserbenhagyásos gányolás

a2.jpg

Tudományos mémek

q1.jpg

 Crazy Works Ideas

 
   Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr5912031625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Untermensch4 2016.12.09. 22:16:24

Jenő was here... ez feldobta a napomat. Misztikus jelenségnek tűnik hogy eredetileg jenőnek akartak nevezni (de anyám nagyon nem, így nem jenő lettem...). Annak alapján amiket gányolni szoktam, nomen est omen... Leslie L Lawrence "Kegyetlen csillagok" c regényét juttatja eszembe a dolog... :) pl olyan egymásra gyógyított két kasztnis autót is szeretnék csak a hülye szabályozás kb lehetetlenné teszi. :)

kkm.furdancs 2016.12.12. 06:18:54

@Untermensch4: Leszegte Európa a saját készítésű járművek szárnyait. Amerikában bezzeg. Hot rod, Rat rod... és még fegyvert is vehetnek.
süti beállítások módosítása