Ötletes barkácspraktikák (15.)

2018.06.26. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

Mint az intrikus mellékszereplő egy drámában, úgy sugalmazzuk önöknek a dekorációs célokra alkalmazható műgyanták kipróbálását. Epoxi, epoxi, epoxi! - suttogja Jágó az Othelloban vagy Kígyónyelv a Gyűrűk urában. A manipuláció folytatódik, kövessék figyelemmel csodásan látványos tárgyak elkészítését, mint például papír alapra rétegenként felhordott birodalmi rohamosztagos sisakot, hazai műhelyből.

og_og_1506945737258993040.jpg

Láthatnak még sárkánytojást, ékszereket, csodásan naturális LED-lámpát, az akril csapdájában rekedt (mert odarekedtették őket) fenyőtobozokat és gyermekláncfüvet angol, spanyol, orosz nyelvterületről. A végén ismét teret kapnak honi tudósaink. A kísérletezés köntösébe bújtatott öncélú destrukció, azaz műgyantába öntött gyufa felgyújtása lézerrel, mint ismerethorizontunk tágításának fontos állomása.

 

 Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr214069781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása