Lőtérfelújítás (folytatás)

2018.11.23. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

3.jpg

Az előző rész tartalmából: A budapesti B.T.K.SE által üzemeltetett lőtér állapota megkívánta, hogy novembertől nagyobb felújításba kezdjenek, melyben a hang-, lég- és világítástechnikát korszerűsítik. Ahogyan már korábban is említettük, egy nagyobb felújítás keretein belül a hang-, lég- és világítástechnikát modernizálják, a funkció- és esztétikai elvárásoknak megfelelően.

A felújítási folyamat első lépése a megfelelő hangelnyelő burkolatok beépítése volt, a lenti fotó állapota várt javításra szigeteléssel és burkolással:

01_3.jpg

November első hetében kezdték el az oldalfalak kivitelezését, ahol fa vázszerkezetre kompakt csavarral rögzítették lépcsőzetes elrendezésben a fagyapot táblákat. A Heraklith könnyű megmunkálhatósága végett, egyszerű körfűrésszel lehetett testre szabni a táblákat, így a problémásabb helyeken sem volt gond megoldani a táblák felhelyezését. Az oldalfalak leburkolása körülbelül 250 m2 anyaggal, gyorsan és egyszerűen történt.

Az alábbi képek a még folyamatban lévő munkálatok eredményei.

4.jpg

3.jpg

Fontos kiemelni Heraklith termék egyik kiemelkedő tulajdonságát, a kiváló hangelnyelő képességét. Ennek köszönhetően csökkenti a zárt térben keletkezett zajokat, legyen az akár lőfegyverek által generált zaj, ami az elsődleges kritérium volt a termékválasztásnál. Mindezek mellett, a termék fehér cementes változata az alapvetően sötét lőtérnek ad egy sokkal barátságosabb, világosabb árnyalatot, amely nem szűkíti a benn tartózkodók térérzetét.

 

   Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.
De ha unod a Facebookot, kövess inkább a Twitteren!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr414384980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása