Csinos kis dugnivalók (USB-be)

2020.05.15. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

A pendrive adattároló többek között művészeti alapanyagnak is lett teremtve. Kis mérete, szabványossága és floppy lemezek ezreit helyettesítő tárolókapacitása ideális adathordozóvá tette. A csatlakozó és NYÁK-lapja köré bármilyen ruhát húzhatunk, sem formai, sem méretbeli korlátok nem szabnak határt fantáziánknak.

pendr_08.jpg

Van amelyik katonásan egyszerű, mások figyelemreméltóan elegánsak vagy épp hobbink és kedvenc popkulturális szereplőnk, ételünk megformálói. Egy jó nagy csokorral válogattam a kínálatból. A steampunkos alkotók már régóta borítják fogaskerekekkel, rézzel, fával az olcsó perifériát, talán olvasónk is ihletet kap saját egyedi drive készítéséhez. Néhány videót bemutatunk az első lépésekhez. Képre kattintva az eredeti fotóhoz jutunk. Közébük szúrva

pendr_20.jpg

pendr_19.jpg

pendr_18.jpg

pendr_17.jpg

pendr_16.jpg

 

pendr_15.jpg

pendr_21.jpg

 

pendr_22.jpg

pendr_01.jpg

pendr_09.jpg

pendr_10.jpg

pendr_11.jpg

pendr_12.jpg 

pendr_14.jpg

pendr_02.jpg

pendr_03.jpg

pendr_04.jpg

pendr_05.jpg

pendr_06.jpg

pendr_01.jpg

pendr_07.jpg

pendr_13.jpg

 

 Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr5813050220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása