Mintaapuka, avagy foghúzás rakétával

2012.11.14. 10:00 | Írta: szopaul

Bizonyára sokatoknak megvolt már az alábbi videó. Én mindig Adam Sandlert képzelem az apuka helyébe. Valahogy belőle nézem ki, hogy ennyire gyökér. Mindenesetre érdekes látni, hogy a bomlott agyú, barkácsolni szerető apuka hogyan vonja bele szerencsétlen gyerekét perverz kis játékába. Na jó, annyira nem gáz a dolog, de a vihogó fater a háttérben komoly mentális problémákkal küzd és szakember segítségére szorul. Szerintem.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr234897408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jokkura 2012.11.14. 20:02:01

De legalább a fog kirepült ,és a gyerköc sem ijedt meg túlságosan :)
Bár a lassított felvételen érdekes arcot vág :)
Azért maradjunk a fogászatnál, a rágóguminál és az ajtókilincsnél ,ha lehet; Nekem mondjuk a paradicsomos káposzta "lopta el " mozgó fogamat ....:D

Kártyafüggetlen 2012.11.14. 20:15:32

A foghúzás módja ugyan szokatlan, de érdekelne, hogy mi alapján gondolod, hogy az apuka gyökér, bomlott agyú, és miért is perverz ez a játék?

Hogy mi késztetett arra, hogy ezt a videót egy értelmetlen kommentárral közzé tedd, ..... és másokat arra, hogy ezt reklámozza a főoldalon - azt nem tudom -, de vélhetőleg a bomlott agyúak máshol keresendőek.
süti beállítások módosítása