Túlélés hideg időben

2013.03.15. 08:01 | Írta: szopaul

Tekintettel a hóhelyzetre, minden jópofáskodás nélkül ajánlom nektek a katonai kiképzés túlélésre vonatkozó praktikáit. Sokan, akik a járhatatlan utakon ragadtak, nem feltétlenül ilyen túlélőtáborra vágytak. Sosem baj, ha ilyen szorult helyzetben birtokában vagyunk olyan tudásnak, ami segíthet átvészelni, vagy ha úgy tetszik túlélni, azt a hosszabb rövidebb időt, amíg megérkezik a segítség. A Katonasuli oldalon egy csinos kis oktatóanyagot találtam a túlélési ismeretekről. A legfontosabb talán, hogy valahogy tüzet tudjunk barkácsolni. Ezt a részt ITT találjátok. Az alábbi ábrákat pedig úgy ahogy van ideloptam nektek. Olvasnivalót is ajánlok a témában, mégpedig Alexander Stilwell Túlélési enciklopédia című könyvét.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr325135668

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Alexander Stilwell: Túlélési enciklopédia 2013.03.17. 16:57:22

2002-ben jelent meg magyarul Alexander Stilwell: Túlélési enciklopédia című kötete, amelyet kénytelen némi kritikával fogadni az ember. Mégpedig azért, mert már első ránézésre is kísértetiesen hasonlít az általunk is bemutatott Peter Darman-féle Túlélé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása