Programozható macskaetető

2013.05.22. 10:00 | Írta: szopaul

Városi legendaként kering egy történet egy cicáról, aki máig nem tisztázott módon jutott hozzá a bontatlan dobozban található májkrémhez. Röviden annyi történt, hogy egy srác megkérte egy barátját, hogy amíg néhány napig külföldön van, etesse a macskáját. Úgy látszik a barátot felkészületlenül érte a feladat és nem tudni, miért bontatlanul tálalta  a cicának a májkrém konzervet. Ügyes. Néhány nap elteltével a hazaérkező srác, a macska által kibontott konzervdobozokkal teli konyhába érkezett. Mai ajánlatunk sem pótolhatja az emberi gondoskodást, de a mindennapokban azzal a nyugalommal lehetünk távol kedvencünktől, hogy cicánk legalább száraz eledelhez jut, az általunk előre beprogramozott időben és mennyiségben. Az alábbi képeken maga a szerkezet látható, a videókon pedig egy tesztüzem a működéséről. Nem mondom, hogy nem csinál koszt a tál körül, de majd a cica összeszedegeti. 

macskaeteto01 (1).jpg

macskaeteto02 (1).jpg

macskaeteto03 (1).jpg

macskaeteto04 (1).jpg

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr175312350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Polifenolok antioxidáns hatása 2013.05.23. 08:38:29

Programozható, automata etetőt lehet kapni, a húgom szemtelen macskájának is van egy négytálcás, az négy etetésre jó. Mondjuk ebben tetszik az, hogy addig porciózza a kaját, amíg van a felső tartályban. Ez elméletileg több alkalmat is jelenthet.

Moan 2013.05.23. 09:47:42

Ez a cucc szerintem baromság.
Egyrészt mi van ha meghibásodik, mi meg egy hétre rábíztuk a macsekot? :)
Másrészt a macska pont annyit eszik amennyi kell neki, mert keveset és rendszeresen eszik. Vagyis nagy tál kaja sokáig elég. Ennél mi lehet automatább? :D

Polifenolok antioxidáns hatása 2013.05.23. 15:41:10

@Moan: Hát ööö, _vannak_ olyan macskák, akik sajnos nem ismernek mértéket és nem addig esznek, amíg jól nem laknak, hanem addig, amíg ki nem hányják, vagy ki nem durrannak.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2013.05.28. 01:35:53

@Polifenolok antioxidáns hatása: igen, ehhez én is csatlakoznék.A macskánál korszerűtlenebb, nagyobb fogyasztásúbb állat testtömegre vetítve kevés van... :D Vagy csak a mieink voltak a rossz példák.De azok mindig annyit ettek, amennyit kaptak.Ha sokat, akkor sokat.Mondjuk hányni nem hánytak, vagy félrevonultak olyankor.Szóval kegyetlen zabagép volt mindegyik...

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2016.08.03. 12:06:15

@Moan: Ez nem feltétlenül igaz, van olyan macska, aki addig fal, amíg már mozogni is alig bír, ha kaja van előtte.
süti beállítások módosítása