Sajtóközlemény: Hazánkban a Naturoll!

2017.03.01. 05:00 | Írta: ( x )

ccx.jpg

A Knauf Insulation világszerte, így hazánkban is elkezdte legújabb termékfejlesztésének, a NatuRoll üveggyapot termékcsaládnak bevezetését. Ezzel egy időben kivezeti a piacról eddig megismert és közkedvelt üveggyapot termékcsaládját, a Classic sorozatot.

ccv.jpg

A változás nem csak az elnevezést, a csomagolást és a palettizációs adatok változását is jelenti. A gyártásfejlesztés eredményeként jobban használható termékeket kínálunk a piacon. A fizikai tulajdonságok (tömörebb, állékonyabb megjelenés) kedvező változása mellett az ECOSE gyártási technológia változatlanul biztosítja a nagyon alacsony szintű kiporzást, a selymes, szúrásmentes tapintást.

ccb.jpg

A képen látható építkezésen a szakemberek már tapasztalták is a különbséget: jót cseréltünk jobbra. A dongatető 15+10 cm NatuRoll Pro szigetelést kap. Újdonság továbbá, hogy a termék csomagolásán a korábban megszokott deklarált lambda λD = 0,039 W/mK érték mellett a szigetelés hővezetési ellenállását is feltüntetjük, igazodva ezzel a nyugat–európai gyakorlathoz. Jelen épület esetén R1+R2=3,80+2,55 =6,35 [m2.K/W] összesített hővezetési ellenállást jelent, amely elméleti U= 1/R = 0,157 (W/m2.K) hőátbocsátási tényezőt biztosít.

Tisztelettel: A Knauf Insulation csapata 

cc.gif


   Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr5312289283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

villanyember 2017.03.01. 15:32:02

Tuképpen az előző Villanyszerelés cikkhez való, de mivel ott nincs rá lehetőség, itt írom le: A vezetékek szabvány színjelölése helyes, de az átlagfelhasználó is találkozhat 5 eres vezetékkel, amiben gyakran előfordul a fázisvezetők között a fekete, barna szín mellett a szürke is. Ez is fázisvezető! Gyakori hiba, hogy összekeverik a nulla sokszor halványkék színével. A régi magyar vezetékben 2 fekete és barna volt, a mostaniak jellemzően cseh vagy lengyel gyártmányok.
süti beállítások módosítása