Robotok mindenhol!

2019.01.22. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

Alacsony a hazai robotmunkásosztály létszáma - rótta meg gazdaságunkat egy kimutatás. Mai válogatásunk bizonyítja, hogy az ipar bármely területén, még a munkafolyamat bonyolultsága miatt nehezen elképzelhető munkakörökben is lehetséges az automatizálás. Webáruház raktárában százával sürgölődő botok, motor forgórész tekercselő automata és villanygitárt pengető KUKA látható. A gitározás sokkal inkább analóg tevékenység, mint a zongorázás, de a videó tanúsága szerint megoldható.

robot.jpg

Emellett megismerhetik Oscart, a dehumanizált bartendert (nem beszélget, de borravalóra sem számít). Túl sok koktél fogyasztása után viszont nemsokára az emberarcú jövő humán testalkatú robotja fog kidobni a kocsmából. Közel sem olyan barátságosan, mint a security kiállítás bemutatóján Jó szórakozást!

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.
De ha unod a Facebookot, kövess inkább a Twitteren!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr6014580190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása