Ötletes barkácspraktikák (20.)

2019.05.15. 07:15 | Írta: kkm.furdancs

xxyx.jpg

Főszerepben a faipari gépek! Emeletes marófej a gyors mintázáshoz - furnérhámozó gép - rabul ejtő képsorok faesztergálásról - hogyan készül a minőségi bútorlap - a szokásos raklapmelléklet egy látványos, a faerezetet pirítással kihangsúlyozó módszer bemutatásával - végül pedig egy brutális válogatás brutális teljesítményű rönkfeldolgozó gépekből.

 

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.
De ha unod a Facebookot, inkább kövess a Twitteren!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr2414822096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2019.05.20. 16:33:48

A barátnőm férjének kedvenc hobbija a barkácsolás és szeret is új ötleteket keresni. Nagyon tetszett ez a bejegyzésed, ahol videókkal is személtetted hogyan készülnek el egyes bútorok. Ha szeretnél bővebben olvasni és új ötleteket látni a barkácsolás világából, ajánlom neked ezt a weboldalt. lakberinfo.hu/belsoepiteszet/burkolatok/2019-05-14-extra-nagy-burkololapok-csak-kettos-kenessel-mehetsz-tutira/
süti beállítások módosítása