Depresszió ellen szedjen rockabillyt!

2020.01.15. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

image2_75.jpg

Minden szürke és fagyott, de még az időjárás is érdektelen, sem ilyen - sem olyan. A lombok lehullottak, az örökzöldek szürkék inkább. Pusztulat. A barkácsműhely is fagypontra dermedt. E pillanatokban kell a Nick Cave vagy Mátyás Attila lemezt finoman kiemelni helyéről és valami harapós rockabilly - boogie - R'N'R  anyaggal újratölteni. A "The Most Live Rock'n'Roll (2017.)" lemezről válogattam pergő ritmusú dalokat.

 Egyszer talán közreadom a punktól - metálig terjdeő Johnny B. Good feldolgozás-gyűjteményemet, addig is egy mozgalmas koncertfelvétel Johnny Wintertől.

Végül egy hosszabb koncertfelvétel a Killertől. Jerry Lee Lewis már 1958-ban sztár volt és még mindig koncertezik. Ilyen szép életet (nevezetesen, hogy valaki már 50 éve élő rockisten) kívánnék mindenkinek, de ehhez minimum jól kell tudni zongorázni. Másik figyelemre méltó a koncert emberközelisége, ahogy rajongók ott csápolnak a zenész körül.

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr8215403942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása