Szigeteljünk légcsatornát, csővezetéket!

2020.07.23. 07:47 | Írta: ( x )

Mai posztunkban partnerünk, a Knauf Insulation lát el bennünket információkkal arra az esetre, ha véletlenül légcsatornát, vagy csővezetéket szigetelnénk. 

 knauf1.jpg

A kiválóan alkalmazható alufólia kasírozású ásványgyapot lamell, kör és négyszögletes keresztmetszetű légcsatornák és csővezetékek szigetelésére alkalmas. A Thermo-Tek Lm Air Alu elnevezés, egy innovatív, formaldehid-mentes kötőanyaggal ellátott, könnyített testsűrűségű termék a Knauf Insulationtól, amely 90°- ban elforgatott szálszerkezetének köszönhetően, tökéletesen kapcsolódik az egyik oldalán egy többrétegű üvegszállal megerősített alumíniumfóliához. Az ásványi szálak szerkezete a szabadalmaztatott ECOSE® kötőanyaggal kombinálva biztosítja az univerzális illeszkedést, minden típusú (kör- és téglalap alakú) légcsatornára és a kis átmérőjű (35mm-es átmérőtől ajánlott) csövekre egyaránt. Az ECOSE® technológiával készült Knauf Insulation ásványgyapot termékek előnye az, hogy a kőolaj-alapú vegyi anyagok helyett a gyorsan megújuló, bio-alapú anyagokból előállított kötőanyagot tartalmaznak. Ennek a technológiának köszönhetően a termékkel való munka sokkal kényelmesebb, és átlagon felüli beépítési könnyebbséget eredményez a telepítők számára. A gyors és felhasználóbarát kialakítása, könnyű méretre vágása és telepítése, hozzájárul a költségmegtakarításhoz a kivitelezői oldalon.

knauf2.jpg

 

knauf3.jpg 

 

A Thermo-tek Lamella Mat Lm Air Alu termék egy erős zsákba van csomagolva, amely kiváló védelmet nyújt a szennyeződés, a por és a nedvesség ellen. A Knauf Insulation csomagok ezáltal könnyen hordozhatók, kezelhetők és tárolhatók. Az üres zsákok akár a beépítés során felgyülemlett hulladék tárolására is felhasználhatók.

knauf4.jpg

 

 Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr9416044332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása