Csináljunk sittet a garázsunkból!

2012.11.10. 09:00 | Írta: Mr. Furdancs

Nyilván sokatoknak eszébe jutott már, hogy csak kellene egy jó kis filmet forgatni otthon. Biztosan sokan ki is próbáltátok például a csajotokkal, feleségetekkel. Aztán vagy úgy jártatok, mint a tornászlány, és másnak is sikerült örömet szereznetek, vagy nem. Néha előveszitek a kisfilmet a rejtekhelyről és könnyes szemmel nézitek, hogy milyen jó volt fiatalnak lenni. Na de lehet ám másmilyen filmet is forgatni otthon. Például börtönöset. Kicsit ugyan át kell szabni hozzá a garázst, de utána egy egész pofás forgatási helyszínetek lesz. Eric Bernaud megmutatja, hogy ő hogyan csinálja.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr154899665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.11.10. 17:09:32

Nagyon ügyes, de óriási garázs kell hozzá. Ezen kívül, ha nagy felbontásban filmez, akkor azért hamar kiderülnek a turpisságok: nehéz annyira élethű díszletet barkácsolni.
süti beállítások módosítása