Helikoptercsúzli

2013.06.12. 09:29 | Írta: szopaul

Párizsi tudósítónk jelentette nemrég, hogy a Champs Elysées legnagyobb "sztárja", egy utcai árusoktól beszerezhető, apró reptethető játék. Egy minihelikopter, amit egy gumi segítségével lehet a magasba lőni és szép lassan ereszkedik lefelé, éjszaka pedig még világít is. Elmondása szerint nem lehet abbahagyni, a nyilván gyerekeknek szánt, de előbb vagy utóbb a felnőttek által stoppolt játékot. A beszámoló alapján úgy döntöttünk, hogy minden háztartásba kell egy ilyen. Biztos vagyok benne, hogy itthon is lehet majd kapni ilyesmit, de inkább készítsünk egyet magunk. Nem bonyolult, a szünidő első napjait pedig simán átvészelhetjük egy közös barkácsolással, illetve játékkal. Kattintsatok a képre, tényleg nem egy bonyolult dolgozat.

Forrás: Instructables

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr185356904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2013.06.12. 13:54:09

1. nem látszik hogy hogy kell összerakni az alapanyagokból
2. minden látszik a videóból, csak az nem, hogy mégis mi a tök ez.

El tudom képzelni, de nem hatott meg. Így tuti nem állok neki ilyet csinálni (amit ugye nem tudom hogy kell). Ennél még a pörgős magú fa (nem tom mi a neve a fának) is szorakoztatóbbnak tűnik.
süti beállítások módosítása