2013 legolvasottabb posztjai a Furdancson

2013.12.29. 10:38 | Írta: Mr. Furdancs

Talán nektek is feltűnt, hogy pár nap és vége az esztendőnek. Az a remek ötletünk támadt, hogy mi sem hagyjuk ki az ilyenkor szokásos év végi összegzést. Voltatok olyan kedvesek és szép számmal olvastátok a Furdancson megjelent posztjainkat. Összeszedtük nektek az idei év öt legolvasottabb írását.

buek2013.JPG

5. Szigetelj ott is, ahol nem tudsz

Ebben a posztban olyan utólagos szigetelési technológiáról olvashattatok, melynek során nem feltétlenül kell alapig bontani az épületet. Leegyszerűsítve: fúrunk a falba egy lyukat, azon keresztül pedig befújjuk a szigetelőanyagot a falba. Nyilván ennél azért bonyolultabb a dolog, de ugyebár azért vannak a szakemberek, hogy ezt elmagyarázzák nekünk:

http://furdancs.blog.hu/2013/01/30/fujhato_uveggyapot

Új kép (1).bmp

4. Jön a tél, építsünk kandallót!

Thoreau kolléga sok vitát kiváltó posztjában saját készítésű kandallójáról olvashattok. Mint azt látni fogjátok a kommentekben tekintélyes méretű szakmai konzílium alakult ki, többek között a házi készítésű fűtési rendszerekkel kapcsolatban. 

http://furdancs.blog.hu/2013/09/06/jon_a_tel_epitsunk_kandallot

k1.jpg

3. Vattacukorgép házilag

Ahogy mi látjuk, a Facebooknak köszönhetően sokatokhoz eljutott egy a netről összeollózott posztunk. Ezek szerint a vattacukor örök sláger, nem tud kimenni a divatból. A posztban olvashattok magáról a gépről, és egy házilag elkészíthető vattacukor-masina leírását is megtaláljátok.
http://furdancs.blog.hu/2013/04/19/vattacukorgep_hazilag

vattacukor02.jpg

2. Egy vaskerítés rendbetételének igaz története

Ebben a posztban Thoreau kolléga mutatja meg, hogy bizonyos karbantartási munkákat érdemes saját kezűleg elvégezni. Elsőre minden karbantartás utálatos dolog, egy vaskerítés pedig pláne. Elég ha a drótkefézésre gondolunk. Próbáljátok meg "ilyen volt, ilyen lett" szemmel olvasni a posztot és garantáltan megjön a kedvetek egy kis állagmegóváshoz.
http://furdancs.blog.hu/2013/09/25/egy_vaskerites_rendbetetele

ker4.jpg

1. Vízkő eltávolítása csapokról és kerámiafelületekről

Az idei legolvasottabb írásunk számunkra azt jelzi, hogy háziasszonyok is szép számmal olvassák a Furdancsot. Most szembesültünk azzal, hogy valószínűleg a vízkő az a jelenség, amivel egy nőt igazán fel lehet idegesíteni. A tréfát félre téve a örülünk, ha segíthettünk orvosolni a vízkő okozta problémákat. Elevenítsük fel a dolgot:
http://furdancs.blog.hu/2013/09/23/vizko_eltavolitasa_csapokrol_es_keramia_feluletekrol

csap01.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr325715691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása