Légkondi házilag, olcsón!

2015.07.02. 09:21 | Írta: Mr. Furdancs

Az elmúlt hetek enyhe téli időjárása után beköszöntött az évszaknak megfelelő idő. Ilyenkor aztán sokaknak eszébe jut, hogy milyen jó is lett volna pénzügyi tartalékot képezni egy jó kis légkondira. Van aki el is kezdi a tartalékképzést, azonban hazánk lakossági megtakarítási tempóját alapul véve, tél lesz mire összegyűlik a pénz egy klímára. Akkor meg ugye jön a karácsony és már el is füstöltük a tartalékot. Ajánlunk egy olcsó és egyszerű, alkotója szerint ráadásul igen hatékony megoldást arra az esetre, ha pénzünk nem is de legalább tettvágyunk és melegünk van.

A házilag előállítható légkondihoz mindösszesen egy nagyobb hűtőláda, egy csiptetős ventillátor, egy könyökcső és egy jégtömb szükséges. Az elkészítési módot az alábbi videóban találjátok.

Ha jól tudom, akkor annak idején az Országház hűtési rendszere is jéggel működött, azt mondjuk nem vitték sehova, ezt a hűtőtáskás verziót viszont akár szivargyújtóról is működtethetjük, ha épp olyan ventillátort használunk hozzá. Mekkora királyok lehetünk a kempingben egy légkondis sátorral. Ha nincs kéznél hűtőtáska, íme a vödrös verzió.

Kellemes hűsölést!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr738763164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása