Szolgálati közlemény (festőknek)

2019.04.05. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

use-a-paint-brush-wallpaper-for-facebook-covers-1723-44-1sl3zib-1.jpg

A mázolás (laikusoknak: az a fajta festés, ami nem szoba) nem könnyű. Jól csinálni kifejezetten nehéz és sokrétű feladat.  Erre menet közben jön rá az ember, mikor csiszol - glettel - csiszol - fest - csiszol - lakkoz - satöbbi és soha nem akar befejeződni Végül pedig még ronda is lett. Ahogy kiszellőzött tüdejéből a nitro és józanabbul gondolkodik, nemcsak azt bánja meg, hogy megszületett, de bár inkább szakembert hívott volna szekrénye újrafestéséhez.

Szobafestők-mázolók, deli, szép szál legények! Egy kéréssel fordulok olvasóinkhoz, főleg mázolókhoz. Baráti alapon (konkrétan ingyen) szeretnék árajánlatot kérni egy régi bútor - bővebben majd magánban - felújításához. Nem lesz belőle megrendelés, mert egy szakemberek igénybevételére buzdító íráshoz lenne szükség rá. Mostohagyermek blogunkon ez a szakma, de csak mert nem értünk hozzá és butaságokat nem osztunk (bár néha előfordul).

Az árajánlatnak tartalmaznia kellene a részműveletek leírását, árát és időszükségletét. Fotókat is küldök a páciensről. Ha kommentben jelentkezik valaki, megkeresem a blog.hu üzenő alkalmazásával. Ha vállalkozó és akarja, szívesen megadjuk linkjét hálából. Köszi!

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.
De ha unod a Facebookot, kövess inkább a Twitteren!

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr6714737131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása