令人敬畏的工廠制造過程!

2019.05.06. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

Kattintásvadász címünk talányos. Felirat, ami bármit jelenthet. Női WC? Fűre lépni tilos? Nem! A kínai és magyar nép megbonthatatlan barátságát immár nem csak a netről rendelt szemét nagyságrendje fonja szorosra, de már a vonatot is ők hozzák el - kis közbeiktatással - a végtelen magyar róna amúgy nem teljesen sínmentes tájára. Hihetetlen sikertörténet!

Ennek apropóján itt az ideje megismerkednünk a kínai gyártástechnológia látványos elemeivel, avagy "Hogyan készül Kínában?" Arrafelé nincs Youtube, de valahogy mégis kikerültek a csapágy - lenyűgöző átmérőjű drótkötél - gépészeti elemek - nem is érdemes folytatni, rengeteg termék készítésének módszereit bemutató filmecskék. Tényleg érdekes jelenetekből áll mai gyűjteményünk, jó szórakozást!

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.
De ha unod a Facebookot, kövess inkább a Twitteren!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr3714808460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása