A macskák kényelménél nincs fontosabb!

2020.08.25. 05:00 | Írta: kkm.furdancs

macskahaz12.jpg

Mióta a macska háziasította - magához szoktatta az embert - milliárdos üzletté nőtte ki magát az önkéntes alávetettséget megtestesítő önkéntes adományok és építmények kereskedelmi forgalmazása. Az egyszerű macskatartó megelégszik azzal, hogy jövedelme 10 százalékát Whiskas-ra, macskaalomra fordítja. Mások kevésnek tartják ezt és fűrészt ragadva csodás építményeket, szinte templomokat emeltek, biztosítván méltó elhelyezésüket és kényelmüket. Ezekből a kültéri macskaházakból faragtunk kis gyűjteményt. Kattintsanak a fotókra, Van még ott, ahonnan ezek jöttek!

Egy részük kereskedelmi termék, viszont kiváló inspiráció lehet a macskaház tervezésben veterán mérnökök alkotásai a forma, praktikum, tisztán tarthatóság és további szempontok miatt. 

macskahaz14.jpg

macskahaz13.jpg

macskahaz11.jpg

macskahaz04.jpg

macskahaz05.jpg

macskahaz06.jpg

macskahaz07.JPG

macskahaz02.jpg

macskahaz09.jpg

macskahaz01.jpg

macskahaz08.jpg

 

   Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furdancs.blog.hu/api/trackback/id/tr1114126565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Untermensch4 2018.07.23. 18:53:35

Melóhelyen vki durván felrúghatott egy kölyökmacskát mert nagyon zilált volt amikor megtaláltuk. Elvitték állatorvoshoz, éjszakás műszak közepén.
süti beállítások módosítása